4 reguli la aplicarea Primer-ului pe unghii

Persoanele care au renuntat la a mai merge la un salon profesional de cosmetica pentru a-si realiza manichiura cu gel sau semipermanenta, achizitionandu-si in acest scop chiar si o lampa sau dispozitiv UV, cel mai adesea uita, din cauza grabei sau neatentiei, sa respecte toti pasii pe care aceasta tehnica ii impune. Va reamintim cateva lucruri esentiale pe care sa le puneti in practica ori de cate ori va faceti unghiile de acasa.

  1. Inainte de aplicarea unui Primer pentru unghii, fie el acid, non-acid sau Bonder, este important sa pregatiti in mod corespunzator suprafata unghiei. Asadar, nu uitati sa stergeti de fiecare data praful ramas dupa pilire! Este o treaba destul de migaloasa sa procedati astfel pentru toate cele zece unghii, insa numai asa puteti fi sigura ca veti obtine un rezultat fabulos.
  2. Evitati umezirea excesiva a unghiei cu produsele de tip primer. Inarmati-va cu rabdare, pregatindu-va eventual ceva de citit sau vizionati emisiunea preferata cat timp asteptati sa se usuce complet suprafata unghiilor. Este imperativ ca primerul sa se usuce perfect inainte de a putea continua procedura de lucru.
  3. Utilizarea unor produse lichide de curatare, cum ar fi un Cleaner, peste unghiile peste care s-a aplicat primer, nu este recomandata, deoarece astfel nu veti face decat sa anulati actiunea acestuia.
  4. Evitati sa atingeti suprafetele tratate cu Primer.

Expertnails va recomanda sa folositi un Primer adecvat! In unele cazuri, la folosirea de geluri sau lacuri semipermanente diverse, se impune utilizarea unui Primer special, pentru compatibilitate.

 

 

Comments

comments

1 thought on “4 reguli la aplicarea Primer-ului pe unghii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *