Rolul filtrelor de ioni de argint din noile unitati AC Kyato

Inovatiile in domeniul sistemelor de climatizare nu inceteaza sa apara. O astfel de inventie o constituie si noile solutii de filtrare a aerului bazate pe generatoarele de ioni negativi, anti-praf si anti-mucegai, precum si filtrele de ioni de argint.

Gama de unitati interioare si exterioare compacte, de inalta performanta marca Kyato furnizeaza un confort sporit in orice incapere destinata climatizarii, indiferent de destinatia spatiului respectiv(dormitor, camera de oaspeti, birou etc.), datorita unui sistem unic de filtrare a impuritatilor din aer. In plus, datorita sistemulului de comanda si interfetei Wi-Fi, clientii dobandesc cu usurinta un control extins asupra functionarii aparatelor AC tip split Kyato.

Toate modelele din noua generatie de split-uri de perete Kyato cu Inverter, indiferent de capacitate, sunt prevazute cu astfel de filtre performante, bazata pe noua tehnologie cu ioni de Argint.

In prezent, din cauza poluarii excesive a aerului, trebuie sa acordam o atentie marita calitatii aerului pentru a nu exista repercusiuni asupra sanatatii. Din fericire, datorita dezvoltarilor tehnologice in domeniu, dispuneti acum de posibilitatea de a avea cel putin in interior aer de inalta calitate.

Cele mai eficiente tehnologii incorporate AC-urilor moderne detin sisteme evaluate de filtrare si purificare a aerului cu ioni de argint, precum si filtre cu tehnologie nano. Argintul reprezinta un material care ofera proprietati deosebite si o serie de efecte benefice asupra sanatatii, ajutand chiar si la indepartarea efectelor alergice. Persoanele alergice la par de pisica sau de caine nu vor mai resimti disconfort, o data ce ati montat un aparat de aer conditionat prevazut cu filtre de ioni de Argint.

Mucegaiul va fi pastrat la distanta, precum si mirosurile deranjante cum este fumul de tigara.

Alaturi de functia inteligenta Sleep, care se activeaza pe timp de noapte si presupune cresterea temperaturi setate cu 1 grad la fiecare ora pana la 2 grade o data la doua ore, permitandu-va nu doar un confort sporit si un somn odihnitor, ci sis a realizati economii considerabile la energie, sistemul de filtrare a aerului bazat pe ioni de Argint poate fi privit ca un atu esential al aparatelor moderne de aer conditionat. In plus, folosind functia Timer pentru programare zilnica sau saptamanala, aveti ocazia de a pre-seta aparatul sa porneasca operarea in regimul dorit doar la anumite ore, cum ar fi la orele de varf in zilele caniculare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *