4 metode de a economisi bani

Este vară, ieșirile la terasă sunt mai dese, la piscină la fel, poate mai dăm și câte o fugă la mare în weekenduri… Cheltuielile automat sunt și ele mai mari față de alte anotimpuri.

M-am gândit la 4 metode prin care să economisim câțiva lei, pe care să îi punem la pușculită.

  1. Apa în sticlă: aveți de umblat în oraș mai multe ore? Atunci luați și o sticlă cu apă, astfel nu veți mai da 2 – 2,5 lei la magazin când vi se face sete.

  2. Cafea în termos: câți dintre voi vă luați cafea de la automatele de la magazine dimineața în drum spre lucru? De ce să nu o preparați chiar voi acasă (astfel nu mai beți așa zisa cafea plină cu E-uri), o puneți într-un termos și  o luați cu voi? Economisiți cel puțin 2 lei.

  3. Prânzul la pachet: știu că e mai greu de pus în practică, dar dacă preparați de cu seară un sendviș sau o salată, veți pune deoparte cel puțin 15 lei.

  4. Produse de pe Ebay: De ce să îți iei husă de telefon cu 65 de lei, când pe ebay costă 1-3$? Nu este un obiect de care ai nevoie imediată, așa că poți aștepta două săptămâni. Această regulă se aplică tuturor produselor de care nu avem nevoie urgentă: capete de periuțe de dinți, ventuze de lipit pe diferite suprafețe, jucării pentru animalele de companie etc.

Inițial am vrut 5 metode de a economisi bani pentru acest articol, dar nu am găsit încă una general-valabilă cu care să fiu de acord. M-aș bucura să mă ajutați voi. Aștept în comentarii metodele voastre de a pune câțiva lei deoparte.

XOXO

Comments

comments

3 thoughts on “4 metode de a economisi bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *