Ce asteptari am de la genele false

 

Sunt o capricoasa din fire, dar si mofturoasa! Cu greu ma poti multumi, mai ales cand vine vorba de produse de machiaj si accesoriile aferente. Sunt o perfectionista convinsa si mereu caut produse de cea mai buna calitate, deoarece nu imi place sa imi agresez tenul cu produse cheap, de provenienta indoielnica, ce pot sa aiba drept efecte negative eruptii cutanate ale pielii. Nimeni nu isi doreste sa isi puna in pericol sanatatea in aceasta maniera!

In toata nebuloasa trusei de machiaj, fetele au strecurat si un accesoriu de baza, dar care are efecte spectaculoase asupra intregului look. Este vorba despre genele false! Si chiar daca nu se incadreaza la categoria ‘’machiaj’’, asta nu inseamna ca nu pot provoca alergii sau reactii adverse.

Cum este posibil acest lucru? Daca genele false sunt realizate din materiale de proasta calitate, iar lipiciul cu care se ataseaza este la fel de slab calitativ, te poti trezi cu o reactie alergica la nivelul ochilor, care iti poate afecta, in cel mai rau caz, vederea!

Asadar, nu va multumiti cu orice si nu alegeti doar varianta mai ieftina. Ieftin nu inseamna neaparat bun! Inseamna, cum am specificat si mai sus, calitate indoielnica!

Ce recomand eu? Recomand gene false profesionale, de la o marca bine cunoscuta: MyLash Natural – sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat. Datorita calitatii ireprosabile, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Doar cateva de astfel de exemple, produse ce prezinta un raport calitate-pret foarte bun sunt urmatoarele: gene false myBeauty, gene false myDarling, gene false myLove, gene false myPrecious, gene false mySecret si lista poate continua. Ramane la alegerea fiecarei fete sa aleasa cel mai potrivit produs pentru nevoile si gusturile personale.

Comments

comments

2 thoughts on “Ce asteptari am de la genele false

  1. as vrea si eu sa imi pun o pereche de gene false misto, care sa tina. si sa am si experienta sa fac asta… am vazut pe net niste gene false cu magnet mi se par foarte, foarte misto. si usor de pus! asa ceva… da, as vrea si eu!

Lasă un răspuns