Trei filme apărute în 2017 văzute recent

Bună!

Ieri și azi am văzut 3 filme: The Baywatch, The Mummy și Life. Am perioade când m-aș uita non-stop la filme, numai să nu fac ce trebuie, cum ar fi să lucrez la disertație. 😀 Vi se întâmplă?

The Baywatch (Salvamarii) este un film cu Zac Efron și Dwayne Johnson. Mitch (Dwayne) este responsabil de o plajă. Cu ocazia recrutărilor pentru un nou membru în echipa de salvamari, își face apariția Matt Brody (Zac), care a câștigat două medalii pentru cel mai rapid înotător. Acesta este un tânăr arogant și plin de el care se va schimba pe parcurs. Intriga aestui film o constituie apariția drogurilor pe plajă. Pentru a descoperi cine este responsabil de acest lucru, salvamarii cercetează pe cont propriu și trec printr-o serie de evenimente.

Mi s-a părut un film relaxant, care nu solicită foarte multă atenție. E bun de văzut atunci când ești obosit/ă și nu te poți concentra 100%.

The Mummy (Mumia) este un film cu Tom Cruise. Subiectul central al filmului îl constituie trezirea la viață a unei prințese egiptene care se pare că a fost ștearsă din istorie. Aceasta a făcut un pact cu Seth (zeul morții) pentru a prelua puterea. Drept pedeapsă, a fost mumificată de vie și îngropată la peste 1000 de km depărtare de Egipt. Acțiunea ajunge în zilele noastre, când în timpul unui bombardament în Siria este descoperit mormântul ei. Fabulosul își face apariția și 2 bărbați sunt blestemați și controlați de Ahmanet, prințesa egipteană. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul de a prelua puterea, ea are nevoie de un cuțit cu o piatră specială, care de-a lungul timpului au fost separate. Nu vă zic mai multe, vă las pe voi să aflați dacă Ahmanet reușește să-l invoce pe Seth și să preia puterea.

Mi s-a părut un film bun, pe care probabil l-aș mai urmări încă o dată peste ceva timp.

Life (Viață, primele semne) este despre viața pe Stația Spațială Internațională. În interiorul acesteia se găsesc 6 astronauți, printre care Sho (Hiroyuki Sanada), Rory (Ryan Reynolds) și David (Jake Gyllenhaal). Aceștia găsesc o formă de viață pe Marte și încearcă să o dezvolte în laboratorul de pe navă. La început sunt uimiți de rapiditatea cu care se dezvoltă, ca mai târziu să fie terifiați de aptitudinile și inteligența ei. Calvin (așa a fost numit extraterestrul) începe să omoare din membrii echipajului, până rămân doar doi. Unul dintre ei va atrage vietatea într-o navă de salvare, cu scopul de a merge cât maia dânc în spațiu, iar celălalt va încerca să ajungă pe Pământ cu ajutorul celeilalte nave. Dacă planul a ieșit întocmai cum și-au propus, veți afla numai dacă veți urmări filmul.

Life este un film care te ține cu sufletul la gură. Poate unora li se va părea puțin scârbos, fiindcă în câteva faze vietatea va intra în gura unora dintre astronauți și îi va „toca” pe interior.

Din cele trei filme, Life mi-a plăcut cel mai mult, probabil pentru că mereu am fost atrasă de viața în spațiu, de existența altor forme de viață și așa mai departe.

Ați văzut vreun film dintre cele trei?

Ce filme ați urmărit în ultima perioadă și credeți că merită văzute?

XOXO

Comments

comments

2 thoughts on “Trei filme apărute în 2017 văzute recent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *