Sezonul estival la ceasuri de mana

S-a deschis sezonul estival, iar cererea de ceasuri de mana a crescut. Daca iarna, bijuteria nu este vizibila de manecile lungi ale cojoacelor si din cauza manusilor, in zilele calde ale verii ea este vizibila la mana, fiind un adevarat punct de atractie al privirii admiratorilor. Ceasul impodobeste si informeaza posesorii despre trecerea timpului. Un ceas asortat la o camasa sau un tricou dau o eleganta aparte si fac ca aparitia sa fie memorabila.

Sezonul estival este cu adevarat sezonul in care vedetele sunt ceasuri dama. Rochite scurte si fuste mini mulate pe corpuri perfecte si un ceas la incheietura bratului aramiu fac furori. Bratara sau cureaua ceasului sa se potriveasca manusa cu brozul pielii si cu nuanta dominanta a tinutei este dominanta elegantei rafinate. Bronzul uniform, auriu se potriveste cu nuante de menta, vanilie, portocaliu, lila,galben, bleu si maro. Contrastul dintre stralucirea pielii si culoarea ceasului este in voga vara.

Accesoriile in mare voga ale sezonului estival din 2017 sunt ceasuri de mana usor purtabile, care sa nu deranjeze mana sau sa agate bluzele finute  din dantela, ceasuri cu cadrane, carcase si curele solare.

Tandemul ochelari de soare – palarie – ceas de mana este in mare voga anul acesta. Creativitatea fiecaruia poate combina ceasul de mana cu palaria sau ochelarii de soare, ceasul de mana cu sandalutele sau poseta, bratara sau cureaua ceasului de mana cu rochia de plaja sau costumul de baie.

In vara lui 2017 se poarta ceasurile de mana rezistente la apa, care sa poata fi luate fara grija la plaja sau la piscina si cele in culori racoroase: alb rece ( sa aminteasca zapada), ivory si vanilie (sa sugereze gustul inghetatei de vanilie), menta (la vederea acestuia, admiratorii sa-si imagineze ca savureaza o cupa de inghetata cu menta sau un pahar cu gheata cu limonada si frunze de menta).

Comments

comments

One thought on “Sezonul estival la ceasuri de mana

Lasă un răspuns