De unde îmi iau caietele perfecte?

Nu știu despre voi, dar mie mi-a plăcut să scriu de mână încă de mică.

Pentru examenele de la facultate întotdeauna îmi făceam schițe. Luam un pix și scriam ce mi se părea mai important. Învățând de pe scrisul meu mi s-a părut mereu mai ușor. În timpul facultății am umplut zeci de caiete cu astfel de schițe la diferite cursuri.

Deși aud tot mai des că în viitor nu vom mai fi nevoiți să scriem de mână, eu nu percep o viață fără agendă și pix. Din geantă, rar îmi lipsesc aceste două lucruri. Astfel se face că am o întreagă colecție de pixuri/creioane/carioci și caiete frumoase. Spun caiete frumoase fiindcă atunci când văd unul cu o copertă interesantă, inevitabil ajunge în coș.

Curând am primit propunerea de a colabora cu Leitz, un site online de papetărie și organizatoare de birou, fapt pentru care am fost foarte încântată. M-am uitat pe site și am văzut o mulțime de caiete.

Pe site am găsit caiete A4 sau A5, de matematică sau dictando. Deși sunt profesoară de română, cei 4 ani de liceu de matematică-informatică și-au pus amprenta adânc. Spun asta pentru că mereu am preferat caietele de matematică. Mi se pare că mă pot organiza mai ușor. Voi ce preferați? Mate sau dictando? 

Caietele de pe acest site mi-au plăcut fiindcă nu sunt unele obișnuite, ci au copertă cartonată, de diverse culori, iar unele au chiar niște striații.

Îmi place mult acest caiet albastru pentru că are spirală, un elastic să nu se deschidă și un elastic special pentru pus pixul. Este în format A4 și are foi de matematică.

Încă nu m-am hotărât ce voi scrie pe el, aștept sugestii. 😀

 

 

 

 

Caietul de mai jos are o copertă groasă, bleu, lucioasă este în format A4 și este dictando. Mi-a plăcut foarte mult, așa că i l-am oferit cadou prietenei mele, Andreea (Rafturi Cu Cărți), căreia îi place să citească și va scrie în acest caiet păreri personale. Se pare că a fost tare încântată de caiet dacă a stat să facă fluturașii din poze. 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un alt caiet cu spirală pe care l-am primit este portocaliu, una dintre culorile mele preferate. Acesta este caietul numai bun pentru organizare. Are o riglă incorporată, pe care o pot folosi și ca semn, iar la final are o mapă de plastic. Acesta va deveni noua mea agendă.

 

Caietul mov deja am început să îl folosesc și este destinat blogului. Este în format A5, dictando și are coperta lucioasă. Deocamdată mi-am notat idei de articole, pentru că plănuiesc ca imediat ce scap de disertație să fiu mai activă pe blog. Îl țin lângă laptop și ori de câte ori îmi vine vreo idee, îl deschid și scriu.

Una peste alta, sunt foarte încântată de aceste caiete (și prietena mea). Mi se par potrivite și pentru Boullet Journal.

Caietele pe care le-ați văzut în articolul meu pot fi achiziționate de pe mai multe siteuri:

Sunt curioasă dacă voi aveți o agendă unde vă notați task-urile, idei și cum o alegeți.

XOXO

Comments

comments

1 thought on “De unde îmi iau caietele perfecte?

  1. Eu ador sa scriu. Articolele de pe blog, de exemplu, le scriu intai de mana si chiar si feedbackurile de la clienti. Imi plac agendele mari, insa am nevoie de unele micute sa le pot cara in geanta.

Lasă un răspuns