Alege salteaua potrivita pentru a avea un somn linistit

Mereu mi-am dorit sa am un somn confortabil si o saltea de calitate. Cand eram mica, mi-am promis ca voi avea un pat confortabil cand voi creste. Deja incepuse sa apara saltelele de calitate, insa, nu imi permiteam o astfel de saltea.

Cand am mai crescut, lucrurile s-au schimbat. Cand ai mei s-au hotarat sa-mi schimbe patul din camera am fost extrem de incantata. Scapasem de canapeaua veche cu arcuri care ma deranjau groaznic. In schimbul ei am primit un pat cu o saltea foarte confortabila. Atunci a fost pentru prima data cand am realizat importanta unei saltele de calitate pentru un somn linistit.

Acum, cand am crescut nu imi aleg saltelele la voia intamplarii. Sunt foarte atenta de fiecare data si aleg saltelele cu mare grija.

Cel mai mult imi plac cele cu spuma de memorie. Sunt preferatele mele. De curand mi-am cumparat de la Saltele-Online.ro o saltea noua si sunt foarte multumita de ea.

Acum imi schimb destul de des salteaua. Daca de mica pana pe la 18-19 ani nu am avut o alta saltea, acum o data la 4-5 ani o schimb. Mereu incerc sa aleg o saltea care sa imi aduca o experienta noua.

Cred ca salteaua este extrem de importanta pentru un somn linistit. Daca salteaua nu iti ofera confortul dorit, nu ai cum sa dormi bine.

Daca trebuie sa-ti cumperi o saltea noua, incearca sa tii cont de urmatoarele criterii:

  •  Tipul de saltea – saltelele sunt de mai multe tipuri. Trebuie sa le alegi in functie de preferinte sau in functie de recomandarile medicilor.
  •  Grosimea saltelei – nu toate saltelele au aceeasi grosime.
  •  Dimensiunile saltelei – asigura-te de faptul ca salteaua ta va fi potrivita pentru patul pe care il ai.
  • Duritatea saltelei – unele persoane prefera saltele mai moi, altele medii, iar altele mai tari. Alege salteaua ideala pentru tine.
  •  Pret – si pretul poate fi un factor important. Stabileste-ti un buget inainte de a incepe sa cauti salteaua potrivita si asigura-te de faptul ca te incadrezi in bugetul stabilit.

Daca mai ai in minte si alte criterii, impartaseste-le cu noi.

Comments

comments

Lasă un răspuns