Despre rochiile formale

Postarea de azi este despre rochii formale-Formal Dresses-, rochii care îmi plac, dar pe care, eu personal nu le-aș purta. De ce? Simt că nu mă caraterizează, eu merg pe modelul clasic și simplu de cele mai multe ori. Îmi place să le văd pe alte femei și să le admir, dar mai departe nu merg.

Iată patru modele de rochii care mi se par fabuloase, desprinse din povești cu prințese și zâne. Sursă insiprației și pozele sunt de pe Millybridal Uk.

  1. O rochie sirenă din paiete albastre. Strălucire din cap până în picioare, decolteu în V generos, liniile corpului scoase în evidență și  umerii goi este ceea ce caracterizează această rochie. 
  2. O altă rochie sirenă din paiete, doar că de această dată argintii. Un argint mergător-dansator, după caz. 😀 Îmi place că are talia evidențiată, iar decolteul este unul mai cuminte la această rochie. 
  3. O rochie galben-muștar. Are umerii goi, paiete aplicate în zona bustului care continuă pe o parte înspre picior. Are o deschizătură, lăsând un picior la vedere și încrețituri multe-multe.
  4. O rochie care curge, culoarea roz, strălucitoare de-ți ia ochii, care se leagă cu șireturi la spate. Are un decolteu generos și scoate tot ce se poate în evidență.Mi-ar plăcea să am un manechin pe care să pun astfel de rochii și să îl așez undeva în cameră să îl admir. 😀

Voi purtați asemenea rochii? Dacă da, la ce ocazii?

XOXO

Comments

comments

1 thought on “Despre rochiile formale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *