Mulberry Mauve pentru toamnă

Salutare!

Dacă mă urmăriți, atunci știți că mi-am propus să postez câteva articole cu manichiuri pentru toamnă. Până acum am scris doar unul, dar promit să postez măcar 4-5 și sper să o fac cât mai repede, să nu mă prindă iarna. 😀

În ultimul timp am neglijat blogul și s-au strâns multe articole în draft începute acum ceva timp, dar care acum parcă nu se mai potrivesc, așa că nu îmi rămâne decât să le șterg și să scriu altele.

Pentru manichiura de azi este timpul ca nuanța Mulberry Mauve din gama The One de la Oriflame să iasă în față.

manichiuratoamna

Este o nuanță de gri movaliu, care mi se pare că se potrivește pentru anotimpul rece. Am aplicat două straturi pentru un efect opac.

Ojele din gama The One se comportă foarte bine pe unghii, sunt rezistente și sunt variate. Prețul este unul acceptabil, iar pensula este una lata, care facilitează aplicarea ojei.

Mărturisesc că Mulberry Mauve este una dintre nuanțele mele preferate. Am folosit-o atât de des, încât cred că va fi prima ojă pe care o voi termina înainte să se usuce.

Baghera și urechile ei uriașe vă arată cât de gri este nuanța. 😀

manichiuratoamna

manichiuratoamna

manichiuratoamna

manichiuratoamna

Am mai scris despre această nuanță aici, unde am aplicat-o cu o bază albă, iar efectul este cam același, Pentru mai multe poze intrați și aruncați un ochi! 😛

Cum vi se pare această nuanță?

XOXO

Comments

comments

1 thought on “Mulberry Mauve pentru toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *