Modabridal, magazinul perfect pentru nuntă

Salutaree!

Când vine vorba de nunta mea, pot spune că am avut tot felul de gânduri de-a lungul anilor.

Ca orice fată, văd în rochia de mireasă piesa cea mai importantă de la petrecere. Ori de câte ori merg la vreo nuntă, analizez tacticos rochia miresei și îmi zic în gând: „eu aș mai fi adăugat asta”, „e prea încărcată” și altfel de păreri. Le țin doar pentru mine, bineînțeles!

Cu ceva ani în urmă, mă imaginam într-o rochie simplă, ușoară, poate cu ceva dantelă, care să mă lase să mă mișc în voie, să nu fie o povară, cu alte cuvinte.

modabridal

Dar timpul trece și iată că acum vreau și eu acea rochie de prințesă. Până la urmă, este cam singura ocazie unde putem îmbrăca o astfel de rochie, pentru cele mai multe dintre noi.

modabridal

Întotdeauna mi-am imaginat rochia ca fiind albă, nicidecum vreo altă culoare, deși este o tendință în creștere.

modabridal

Pe Modabridal am găsit un model de rochie de mireasă care iese din tipare. Mi-ar plăcea să văd la altcineva, cel mai probabil, dar nu să o port eu. 😀 Sau mai există varianta să am două rochii: una mai pompoasă, ca cea de jos, pentru poze și una pentru petrecerea propriu-zisă.

Pe același site, am găsit și rochii de seară foarte frumos lucrate, pantofi și accesorii pentru mirese, dar nu numai. Mi se pare un site complet, cu un meniu simplu, unde poși găsi cu ușurință ceea ce îți dorești.

modabridaldress

modabridalshoes

Acest colier mi se pare că arată super, dacă este purtat cu o rochie cu umerii goi și simplă, fără alte cristale sau alte accesorii.

Sunt curioasă dacă este siuficient de greuț, astfel încât să nu se miște dintr-o parte în alta, sau mai rău, sa cadă sau să se încurce în timpul dansului. 😀 Eu atrag asemenea chestii, așa că trebuie să fiu precaută. 😀

modabridalnecklace

Voi cum vă imaginați rochia perfectă de mireasă?

XOXO

Comments

comments

1 thought on “Modabridal, magazinul perfect pentru nuntă

Lasă un răspuns