Tehnici seo de evitat in 2016

In momentul de fata a avea un site este un lucru absolut normal, acest lucru fiind posibil in primul rand datorita tehnologiei care in ultimii ani a cunoscut un salt fantastic. Un alt motiv pentru care a avea un site reprezinta un lucru banal este reprezentat de factorul financiar, multi posesori de site-uri vazand site-ul ca pe o sursa de venit, lucru care nu este deloc gresit.

Cu toate acesta, nu toti cei care detin un site reusesc sa faca si bani cu ajutorul acestuia. De ce? Pentru ca in dorinta lor de a scoate cat mai repede si cat mai multi bani dintr-un site fac anumite greseli. Dintre acestea, cele mai comune si de evitat greseli in 2016 sunt urmatoarele:

Inserarea cuvintelor cheie in articolele pe care le postezi pe site reprezinta una din cele mai importante tehnici SEO. Cu toate acestea, in cazul in care cuvintele cheie alese reprezinta un interes scazut pentru cei care utilizeaza mediul online, site-ul tau va avea foarte mult de pierdut.

Agasarea utilizatorilor site-ului prin introducerea obsesiva a cuvintelor cheie reprezinta o alta mare greseala pe care multi posesori de site-uri o fac. Fara nici o urma de indoiala, site-ul tau nu va primi o pozitie mai buna in cadrul cautarilor Google si nici nu il va convinge pe cel care citeste articolul sa faca ceea ce tu spui in articol chiar daca inserezi anumite cuvinte cheie de mai multe ori in interiorul unui articol, ba dimpotriva.

Calitatea reprezinta cea mai buna definitie atunci cand vine vorba despre reusita in mediul online, lucru pe care nu toti cei care detin un site il inteleg. Astfel, crearea unor articole in mare mare parte din acestea sunt umplute cu desene, tabele, grafice, reprezinta o mare greseala. De ce? Pentru ca pe cei de la Google ii intereseaza informatiile pe care le transmiti prin intermediul textului, nu si prin alte metode.

Tehnica Cloaking reprezinta cea mai mare greseala pe care un posesor de site o poate face.

Daca te intrebi de ce, raspunsul este foarte simplu: aceasta tehnica poate atrage inchiderea site-ului. Daca inca nu stii ce inseamna aceasta tehnica, ea se refera la faptul ca nu tot textul pe care il pui pe site se adreseaza celor care acceseaza site-ul, ci o parte din acesta este destinat motoarelor de cautare.

Pentru ca acestea sunt doar o parte din cele mai frecvente greseli intalnite in domeniul online, inainte de a aplica o tehnica seo site-ului tau iti recomand sa te informezi temeinic in prealabil daca respectiva tehnica este ori nu utila site-ului tau.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns