5 întrebuințări pentru pudra de talc

Pudra de talc are mai multe întrebuințări decât te-ai aștepta. Cred că oricine ar trebui să aibă în casă un tub. Pudra de talc este ieftină și o găsim aproape peste tot. Eu am una luată de la Oriflame. Deși o am de mult timp, pot spune că se consumă greu.

pudra de talc

 

Mai jos, poți vedea ce întrebuințări i-am găsit eu:

1. Îndepărtează nisipul

Știi sentimentul acela nasol când ești pe plajă, iar nisipul parcă pur și simplu s-a lipit de corpul tău?  Oricât te-ai chinui. nu îl poți îndepărta complet fără să te zgârii. Ei bine, data viitoare pune în geanta de plajă și pudra de talc.  Pune puțină pudră în mână și aplică peste nisipul lipit. Acesta va cădea mult mai ușor.

2. Șampon uscat

Am folosit de-a lungul timpului șampoane uscate. Din întâmplare, am rămas fără și citisem că pudra de talc are cam același efect, așa că am aplicat și am rămas surprinsă. Chiar funcționează! Totul este să aplici cu moderație, iar seara să îți speli părul fiindcă este o soluție de o zi, altfel riști să îți încarci părul și să arate murdar.

3. Face epilarea mai ușoară

Înainte să te epilezi, fie că o faci cu ceară sau cu epilatorul, incearcă să aplici pe zona vizata pudra și intinde-o. Pielea va rămâne uscata și epilarea va fi mai simplă. De asemenea, acest truc funcționează și pentru pensarea sprâncenelor.

4. Îndepărtează mirosul neplăcut

Ori de câte ori simți un miros neplăcut, fie că este în casă sau în mașină, pulverizează puțină pudră de talc. Aceasta neutralizează mirosurile.

5.Menține încălțămintea uscată

În timpul verii tindem să transpirăm mai mult. Pune pudră de talc în încălțăminte și vei vedea că nu o să mai transpiri așa repede.

Cam acestea sunt trucurile mele în ceea ce privește pudra de talc. Voi la ce o folosiți?

XOXO!

Dacă vrei să afli mai multe trucuri, intră aici.

6 thoughts on “5 întrebuințări pentru pudra de talc

  1. Si eu am tot timpul pudra de talc in dulapiorul din baie. Utilizarea principala e dupa epilat, calmeaza repede pielea. O mai folosesc din cand in cand si pe picioare pe timpul verii, dar destul de rar, doar cand simt ca e cu adevarat nevoie.

  2. Pe mine cosmeticiana ma da cu pudra de talc dupa epilare, nu inainte. Daca ar folosi-o inainte, nu cred ca ceara ar mai putea fi aplicata asa cum trebuie, zic si eu, nu stiu sigur. 😀 Nici cu crema de corp nu ma dau inainte sa merg la epilat.

  3. La indepartarea nisipului in primul rand. Nu plec la plaja fara ea, atat de tare ma deranjeaza „scartaitul” acela atunci cand incerci sa il cureti de pe picioare… Nu stiam de incaltaminte, o sa incerc si poate revin sa iti spun daca am avut rezultate 🙂

  4. Recunosc ca o mare parte din intrebuintari nu o stiam. Eu o foloseam pe post de sampon uscat si isi face treaba mai bine decat un sampon uscat sub forma de spray. Vreau sa o incerc si pentru nisip. ar fi una din cele mai bune descoperiri.
    Nu pentru mine ci pentru bebe care dupa ce il dau cu crema se rostogoleste i nisip

Lasă un răspuns