Crema pentru pete de la Farmec

Bună!
Dacă mă urmăriți pe Instagram, ați văzut că în urmă cu aproximativ o lună a intrat în rutina mea de îngrijire o cremă de la Farmec.

 Este o cremă pentru pete, pistrui și albirea tenului. Până acum 1 an nu eram consecventă în îngrijirea pielii, mai exact nu aplicam zilnic SPF, așa cum fac acum. Drept urmare m-am ales cu două pete de la soare. Arată ca niște alunițe, dar eu știu că nu erau acolo înainte și asta mă deranjează. Așa că atunci când am văzut această cremă pe raft, m-am învârtit puțin pe lângă ea și până la urmă am pus-o în coș.
Descriere oficială:
Decolorează petele existente, previne apariția petelor noi și ameliorează aspectul tenului, redându-i luminozitateași strălucirea.
Utilizare:
Se folosește în cure de minimum 6 săptămâni. Se aplică seara, după demachiere, evitând zona ochilor, rănile superficiale și negii.
Pe durata tratamentului se interzice expunerea la soare și se recomandă utilizarea unui produs cu filtru UV cu factor 15-20.
Eu folosesc 50 sa fiu sigura.
Părerea mea:
Este o cremă albă cu acizi din fructe. Nu usucă tenul, nu îl irită. Hidrateaza pe timpul noptii.
Folosesc crema de 4 săptămâni, timp în care m-am dat în fiecare seară după demachiere cu ea. Deocamdată nu a dispărut nicio pată.
În unele seri am simțit usturime exact pe pete și m-am gândit că își face efectul.
Din neatenție  și din viteză am aplicat într-o seară pe tot tenul, chiar și în zonele unde aveam coșuri. A usturat atât de tare… am simțit în tot corpul durerea.
Cantitate: 50ml
Expiră la 6 luni de la deschidere.
Nu a fost testat pe animale.
Preț: 9-10 lei
Voi ați încercat vreun produs de eliminare a petelor solare care a funcționat?

 

XOXO!

Comments

comments

9 thoughts on “Crema pentru pete de la Farmec

  1. Interesat , char sunt curioasa de rezultate , eu am tenul foarte pigmentat pentru ca pana la varsta de 19 ani 20 nu am folosit deloc protectectie solara pe fata , plus ca am si pistrui deci chiar vreau sa sti parerea ta despre ea , astept cu mare interes rezultatul ?

Lasă un răspuns