De unde îmi iau lănțicuri ieftine?

Oricărei fete îi place să aibă în colecția sa cât mai multe bijuterii, fie ele din aur, argint sau doar gablonzuri.
Am descoperit un site chinezesc cu bijuterii foaaarte ieftine. Este vorba despre Chinabuye.
Găsiți cam orice chinezărie: de la huse de telefon, îmbrăcăminte până la încărcătoare, produse de machiaj, bijuterii etc. Aruncați un ochi să vă faceți o părere.

M-am învârtit puțin pe el, am căutat păreri pe forumurile românești și după ce m-am asigurat că voi primi coletul am trecut la pus produse în coș. Pentru că vorbim strict despre bijuterii, vă zic că am comandat câteva lănțicuri tare drăguțe cu care să îmi accesorizez ținutele. Mai jos puteți vedea exact ce mi-am comandat.
  • Mi-am luat această bufniță cu pietricele. Eu am o obsesie cu ele. Îmi place foarte mult lănțicul. A fost foarte ieftin: 1.48$.

  • V-am zis că am ceva cu bufnițele. Mi-am mai luat și această bufniță retro pe care am dat doar 1.59$.

  • Mi-a plăcut și această mustață colorată. Din păcate nu mai este pe stoc, dar a fost și ea ieftină: 1.23$.

  • Lănțicul acesta cu ochelari mi-a plăcut de când l-am văzut. L-am purtat atât de des… și încă îmi place. Acesta a fost 1.32$.

În concluzie, comanda mea pe Chinabuye m-a costat  aproximativ 20-25 lei. Eu zic că este un preț bun pentru 4 lănțicuri. Transportul este gratuit dacă aveți răbdare să așteptați 25-40 de zile coletul. Eu am avut.
Cum vi se par alegerile mele? Xoxo!

Comments

comments

14 thoughts on “De unde îmi iau lănțicuri ieftine?

  1. Eu nu ma omor atat de tare dupa coliere, am avut si eu o perioada de genul, dar acum nu prea le mai folosesc. Totusi, arata bine! Si uneori, daca n.as fi asa delasatoare, cred ca ar iesi niste combinatii faine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *